sâmbătă, 26 februarie 2022

Să vină primăvara cu forțe proaspete!

 Și a mai trecut o iarnă. Ușoară aș putea spune, deși a fost mult prea atipică pentru a putea spune că suntem obișnuiți. Provocarea de a ne adapta mereu la variații de tot felul ne-a sleit organismul.

Și totuși primăvara bate la ușă. Primăvara, acel anotimp care ar trebui să însemne renașterea la o nouă viață. Toată natura are această putere aproape magică de a se regenera, de a renaște, de a reveni la viață. Și tocmai natura are puterea de a ne ajuta organismul să-și reîmprospăteze forțele, să se reîncarce cu energie și să pornească la drum cu forțe proaspete.

Toți putem beneficia de aportul produselor naturii pentru a ne împrospăta și de a ne întări forțele. 

Dacă imunitatea copiilor se poate întări cu siropul HAPPY KID, extrem de ușor de administrat la această vârstă, susținând sistemul digestiv, reglând tranzitul intestinal și stimulând pofta de mâncare... 

https://blog.super-blog.eu/wp-content/uploads/2022/02/500x500-BAnner-KAMAIANY.jpg ...femeile pot beneficia din plin de produsul KAMAIANY, un reglator hormonal natural care reglează ciclul menstrual,combate durerile menstruale și disconfortul și redă libidoul și echilibrul emoțional.

https://blog.super-blog.eu/wp-content/uploads/2022/02/500x500-BAnner-MARGUSA-ian-2022.jpg Întreaga familie poate beneficia de MARGUSA, un detoxifiant general care curăță sângele și elimină toxinele acumulate la nivelul pielii, tratând diverse afecțiuni dermatologice (eczeme, dermatită, urticarie, psoriazis, acnee) și induce o stare generală de bine.

  Aceeași detoxifiere, dar la nivelul ficatului, o realizează produsul LIVECOM (tablete), care protejează ficatul, reface celulele hepatice, elimină toxinele, conferă energie și vitalitate.

Iar produsul DAITAB, un hipoglicemiant natural eficient, ajută pacienții cu diabet să gestioneze boala mai ușor și să se bucure de o viață normală, chiar și fără zahăr.

Toată gama variată de suplimente alimentare reunită sub brandul AYURMED, obținute din plante specifice cultivate în zone nepoluate, acoperă o serie largă de afecțiuni: cardiovasculare, osteoarticulare, gastrointestinale, hepatobiliare, metabolice, neuropsihice, urogenitale (feminine și masculine), imunologice, dermatologice, pediatrice, respiratorii etc., precum și produse cosmetice. Sunt produse mult mai ușor și mai bine tolerate de organism care pot face minuni pentru afecțiunile specifice cărora le sunt destinate,

Articol scris pentru proba extra-concurs Ayurmed lansată via SuperBlog

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

***

  Librarul de 72 de ani (1948) Mohamed Aziz, situat în Rabat, Maroc, petrece între 6 și 8 ore pe zi citind cărți. După ce am citit peste 5.0...