marți, 1 septembrie 2020

Creativitate & spirit competitiv, în tandem

 Am pornit în primăvara acestui an în competiţia superbloggerilor cu entuyiasm. Ceva mai mult ca de obicei, deşi eram conştientă că drumul era greu. Chiar foarte greu. Dar aveam motivele mele să îmi doresc enorm de mult de la această competiţie, chiar dacă nu câştigam decât statutul de finalist. Ceea ce s-a și întâmplat până la urmă. Dar entuziasmul mi-a fost amputat, așa cum a fost amputată și competiția brusc și pe neașteptate din cauza unei pandemii pornită vălătug de pe meleaguri îndepărtate spre meleaguri și mai îndepărtate, pandemie care a anulat sau, în cel mai bun caz, amânat multe dintre evenimentele despre care ar fi urmat să scriu. Dar amărăciunea mi-a fost îndulcită oarecum de consolarea că am avut ceva mai pușin de muncă dar și de speranța că într-o ediție viitoare îmi voi lua revanșa. Dacă nu acum, va fi în primăvara următoare... Sper din toată înima să fie așa.

Mă înscriu în ediția de față ca și încălzire. Si antrenament pentru edițiile care vor veni. Măcar să nu-mi ies din mâna scrisului pe blog. Și voi continua antrenamentul citind foarte mult, pentru a-mi forța mintea să se joace cu cuvintelem înlănțuite în fraze, plus scriind cât se poate de mult.

Abia aștept probele. Sper să fie suficient de multe, de variate și de „pe gustul meu”. Și chiar dacă nu vor fi chiar așa, vor fi oricum tratate ca pe provocări. Ne recitim curând, dragi colegi superbloggeri!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

***

  21 de lucruri pe care nu le știai despre România: 1. Aproximativ o treime din Munții Carpați se află în România, oferind peisaje uimitoare...