vineri, 10 ianuarie 2020

Gânduri de noapte

il caut pe EL.. ca sa ma gasesc pe mine. Nu stiu daca IL voi gasi.. am plans, am stat si am ascultat.. m-am revoltat.. am plans din nou. si din nou.. Teama mea? UITAREA.. si sa fiu constient de acest lucru!!! Sa nu pot face nimic.. Am trecut, am fost, am plecat.. No tracks.. Eram pe cand nu m-ai zarit.. azi tu ma vezi dar.. Uitarea sterge totul.. Nu voi fi existat daca nu sunt in amintirea cuiva.. —- Ganduri de noapte. Maine e o noua zi.. dar pt mine e aceeasi zi ! 😞
Am primit aceste gânduri de la un prieten. Deocamdată doar virtual. Deși nu suntem despărțiți de o distanță prea mare, geografic vorbind, încă nu am apucat să ne întâlnim în viața reală. Încă... Încă mai sper să translatăm discuțiile virtual in real, față în față.
În așteptarea unei întâlniri reale, împărtășesc cu voi aceste gânduri...
Îți mulțumesc, Valentin...
Știu acum că aceste gânduri sunt reacția ta la ceea ce îți trimisesem puțin mai devreme :
Mi-a plăcut ideea clipului. L-am trimis și eu mai departe. Se pare că povestea a prins. Poate că ideea se pliază pe o problemă a tuturor: stresul și gestionarea lui, reacția la stres.
Să nu uităm că paharul este întotdeauna plin. Fie și doar cu aer. Cu orice fel de materie. Iar atunci când materia nu există, ipotetic vorbind, locul ei este luat de energie și informație. Tocmai această energie este bine să o folosim în folosul nostru.

Un comentariu:

  1. Cristina cauta pe bunul Dumnezeu , oamenii cu rare exceptii sunt asa cum spunea Petre Tutea . Rar vei gasi la un barbat sau femeie , o educatie aleasa , nebunia a cuprins pe multi , normali la cap sunt pe zi ce trece mai putini , lumea e in haos total , vede peste tot numai virusi , ca daca asa spune TV sau internetul este musai . Comunicarea si dragostea sunt virtuti rare . O seara placuta , cu stima Viorel .

    RăspundețiȘtergere

Martie 2020, o criză fără precedent sau o oportunitate fără precedent?

Martie 2020, o criză fără precedent sau o oportunitate fără precedent? În limba chineză ideograma cuvântului criză este compusă din două ...