sâmbătă, 11 ianuarie 2020

Direcția de Asistență Socială Roman caută medici pentru serviciile din subordine

Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei municipiului Roman organizează, la începutul acestui an, concursuri pentru ocuparea mai multor posturi de medici, pentru serviciile sale.
Se caută ocuparea unui post de medic, normă întreagă, specialitatea medicină generală cu drept de liberă practică, la Serviciul asistență medicală comunitară și școlară; a unui post de medic, normă întreagă, specialitatea medicină generală cu drept de liberă practică, la Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice „Casa Bunicilor”; a unui post de medic, cu jumătate de normă, specialitatea medicină generală, cu drept de liberă practică, la Centrul de zi pentru copii aflați în situatii de risc „Casa Copiilor”; și a unui post de medic, cu jumătate de normă, specialitatea medicină generală, cu drept de liberă practică, la Centrul de zi pentru copii antepreșcolari aflați în situații de risc „Casa Fluturașilor”.
Înscrierile la concurs se fac până la data de 27 ianuarie, ora 15:00, iar concursul se va desfășura în perioada cuprinsă între 31 de zile și 90 de zile de la publicarea anunțurilor în Revista „Viața Medicală”, care s-a făcut în nr. 1/10 ianuarie 2020, în conformitate cu prevederile Ordinului Ministerului Sănătății nr. 869/2015, cu modificările și completările ulterioare.
Detalii complete despre actele necesare și procedura de concurs pot fi găsite la sediul Direcției de Asistență Socială Roman – Biroul resurse umane, salarizare, juridic, strada Alexandru cel Bun, nr. 3, la telefon: 0233.744.771 sau pe site-ul oficial al Primăriei Roman, secțiunea „Carieră”.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

***

  HAMLET DE William SHAKESPEARE Tragedia lui Hamlet, Prinț al Danemarcei, adesea scurtată la Hamlet este o tragedie scrisă de William Shakes...