duminică, 26 ianuarie 2020

De la prieteni

Esti ocupata?
Citeste-o.
Sfantul Nectarios este doctor si vindeca bolile. Aceasta scrisoare a fost scrisa in 3/10/1995 si trebuie sa faca inconjurul lumii. Sfantul Nectarie o sa te rasplateasca in 45 zile. Multi care au scris au fost rasplatiti. "Nectarie, cred in tine. Sanatate, bucurie si fericire da-mi."
 Aceasta scrisoare a fost trimisa la tine pentru noroc. Originalul este in Anglia. A facut inconjurul lumii de 9 ori, acum norocul a fost trimis la tine. O sa ai parte de noroc in 4 zile din momentul in care ai primit scrisoarea. Trebuie sa o trimiti si la alte persoane. Nu este o gluma. Trimite copia la persoanele care crezi ca au nevoie. Nu trimite bani, pentru ca soarta nu are pret. Nu tine scrisoarea doar pentru tine. Te rog sa trimiti o copie la 20 persoane si vei vedea în 4 zile. Lantul jocului a inceput din Venezuela si a fost scrisa de un apostol din America de sud. Fii atent la urmatoarele: Cineva a primit scrisoarea in 1993 si a spus secretarei lui sa faca 20 copii si sa le trimita. Dupa cateva zile a castigat la loto 2.000.000 dolari. Altcineva a primit scrisoarea si a uitat-o. A avut-o in posesia lui 96 zile, si-a pierdut slujba. Mai tarziu a gasit-o si a trimis 20 copii. Dupa cateva zile a gasit o alta slujba mult mai buna. Alcineva a primit scrisoarea si nu a crezut, a aruncat-o. 9 zile dupa a murit. Va rog sa nu ignorati. SE INTAMPLA  Este ziua prietenilor, trimite acest mesaj la toti prietenii tai buni, si chiar mie înapoi daca ma consideri printre ei. Uita-te cite primesti inapoi, daca sint mai multe de trei atunci esti o persoana intr-adevar plina de dragoste.
Eu astept!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

***

  Cea mai adâncă și mai mare fântână naturală de pe planetă se numește Xiaozhai Tiankeng. Este situat în Fengjie, municipalitatea Chonqinun,...