miercuri, 3 iulie 2019

Comunitatea SuperBlog, la “majorat”

În week-end-ul 3-5 mai a.c., comunitatea SuperBlog s-a reunit la Neptun pentru Gala Spring SuperBlog 2019, un prilej special, ce a marcat a 18-a ediție a competiției noastre și, totodată, a 18-a Gală. Adică un fel de majorat SuperBlog 😀 Ce a fost special? Oamenii, programul, emoțiile, bucuria, distracția, amintirile – incomensurabile!
Hotelul Miorița din Neptun și-a îmbrățișat din start cu entuziasm rolul de gazdă și a făcut un super-efort, accelerând ritmul renovărilor astfel încât să deschidă sezonul cu o lună mai devreme decât era preconizat, special pentru a găzdui evenimentul nostru. În ciuda provocărilor, a termenului strâns și a amplorii proiectului (hotelul are 360 de camere, iar primul finalizat a fost tronsonul rezervat pentru noi), am găsit spații renovate cu gust, cu mobilier nou, un look proaspăt și îmbietor, piscina modernizată și spațiu verde, precum și oameni amabili, gata să ne servească oricând cu zâmbetul pe buze – un adevărat etalon de ospitalitate pe litoralul românesc.
Pe lângă serviciile de cazare, gazda ne-a oferit și toate mesele de pe durata șederii noastre, ba chiar ne-a pregătit un program special pentru a le asigura un week-end plăcut superbloggerilor sosiți din diverse zone ale țării. Ce program? Aflați din cele ce urmează:
La cina de vineri seara ne-am (re)găsit în restaurantul și pe terasa hotelului, am cunoscut bloggerii la prima participare și revăzut “veteranii”, ne-am pierdut în îmbrățișări și povești, ca niste prieteni care nu s-au întâlnit de mult. Deh, avem doar două Gale pe an 🙂
Sâmbătă dimineața, după un mic dejun copios, am pornit spre Mangalia pentru turul ghidat oferit de Direcția Cultură și Sport Mangalia. Am început cu Muzeul de Arheologie Callatis, unde ghizii ne-au introdus cu pasiune în istoria orașului – pe cât de bogată, pe atât de puțin cunoscută publicului larg.
Deschis în 1959, muzeul se află pe fosta zonă funerară a cetății Callatis și păstrează vestigii din perioadele neolitică, greacă, romană și romano-bizantină. Exponatele includ coloane, capiteluri, obiecte ceramice, amfore, opaițe, statuete de tip Tanagra, vase din sticlă, stele funerare, inscripții, podoabe și bijuterii, monede, ustensile etc. Cel mai valoros exponat este mormântul cu papirus ce datează din secolul al IV-lea I. Hr., papirusul scris în limba greacă fiind cel mai vechi document descoperit pe teritoriul țării noastre. Vara, Muzeul de Istorie si Arheologie din Mangalia vă așteaptă zilnic între orele 08.30 – 19.30, iar în extrasezon, până la 16.30.
După poza de grup, ne-am continuat periplul prin oraș, descoperind zidul de apărare al cetății Callatis și Necropola Romano-Bizantină din incinta hotelului “New Belvedere”, aflat la capătul falezei. Vremea caldă ne-a îmbiat la plimbare, așa că am zăbovit puțin din loc în loc.
Turul s-a încheiat la Moscheea Esmahan Sultan, cel mai vechi lăcaș de cult musulman din România, ridicat în anul 1575. Pe final, imamul tocmai chema credincioșii la rugăciune. Nu puteam pleca însă din Mangalia fără să degustăm bunătățile locale: un delicios șuberek (plăcintă tătărească, umplută cu carne), ayran și bragă.
Seara, ne aștepta pe toți Gala SuperBlog – acel cocktail de emoții, aplauze, surprize, distracție, premii, analize și promisiuni pentru rezultate mai bune. Tema acestui eveniment a fost strategia: i-am invitat pe participanți să reflecteze la ce-ți doresc pe termen lung și ce pot face, printr-un plan clar și acțiuni concrete, pentru a-și atinge scopurile.
Începând cu gazdele noastre, surorile Anamaria și Georgiana Nedelcu, managerii hotelului și restaurantului Miorița, au luat cuvântul, pe rând, toți cei prezenți, de la concurenții Spring SuperBlog 2019, până la sponsorii și partenerii care au susținut competiția. Astfel, ne-au fost alături superbloggerii Alexandra Enache, Almona Țilea, Andreea Lazăr, Andrei Neagu, Cătălina Cucu, Cătălina Popa, Constantin Târnoveanu, Corina Podocea, Cristian Berbece, Cristian Hatschner, Dana – Maria Jugăurs, Emil Călinescu, Enikő – Beatrice Kovacs, Georgiana Albu, Ioana Vlad, Irninis Miricioiu, Larisa – Maria Mustață, Lilia Toma, Mădălina Sultan, Mihaela Dobre, Nucu Morar, Oana Pană, Otilia Dima, Radu Țuglea, Raluca Filimon, Ramona Badea, Ramona Gheorghe, Roxana Trandafir, partenerii Cristina Lincu, Ioana Marinescu, Dana Afrăsinei, Daniel Botea, Bogdan Dărădan. Sponsorii competiției și-au trimis, de asemenea, reprezentanți: Raluca Hatmanu – director de marketing și comunicare al agenției de turism Christian Tour, Bianca Ghiță – director de vânzări al Casei de Comenzi Vindem-Ieftin.ro, Georgiana Mihăilă – juriul Smart Diet Experience și Raluca Gabriela Cincu – prezentă cu multiple roluri, inclusiv cel de reprezentant pentru Anunțul Telefonic și Sidonia.ro (vedeți mai jos, în înregistrarea video :).
Ocupantele podiumului, Cătălina Popa (clasată pe locul al treilea), Irninis Miricioiu (locul secund) și Mădălina Sultan (locul I) au avut discursuri emoționante și inspiraționale, semn că își găsesc perfect cuvintele și în public, nu doar pe blog.
De la stânga la dreapta: Cătălina Popa, Mădălina Sultan, Irninis Miricioiu
Credit foto: Andrei Neagu
Florăria Povestea Florilor / Janette Garden Decor din Mangalia le-a oferit niște aranjamente florale spectaculoase. Îi foarte mulțumim!
Mădălina și-a primit trofeul binemeritat și ne-a relatat cum și-a urmat, pas cu pas, planul de a câștiga competiția SuperBlog.
Per total, am trăit o atmosferă senzațională, plină de emoție, spontaneitate și umor – avem dovada în înregistrarea video a evenimentului:
Până la următoarea revedere, ne consolăm cu o amintire dragă, tradiționala fotografie de grup:
După Gală, am avut parte de programul special pregătit de echipa inimoasă de la hotel Miorița și de partenerii locali:
Membrii ansamblului Zestrea Callatiana ne-au încântat cu dansuri pe acorduri dobrogene, la fel de diverse precum însăși comunitatea locală.
Înființată în martie 2018, Asociația Cultural-Educativă “Zestrea Callatiană” cuprinde Ansamblul folcloric “Zestrea”, ce numără 100 de membri, adulţi şi copii, cu vârste cuprinse între 6 şi 75 ani, organizați în diverse grupe de vârstă, precum și trupa „Şatra” cu 25 de membri, cu vârste de la 6 la 40 de ani. Asociația își propune să cultive interesul publicului pentru păstrarea şi promovarea valorilor culturale, în spiritul obiceiurilor şi tradițiilor populare, prin acţiuni sociale, culturale şi sportive. Și la ce program bogat are pe toată durata anului, nici nu ne îndoim că va avea un impact pe măsură și o istorie îndelungată și fructuoasă. Le mulțumim tuturor dansatorilor pentru programul deosebit pe care ni l-au oferit și le dorim mult succes în continuare!
Apoi au defilat încântătoarele modele care ne-au prezentat cele mai noi creații Blizzard Fashion, sub îndrumarea Aidei Ciortan – reprezentantul, sufletul și “motorul” casei de modă.
După o cină delicioasă, cu bunătăți de tot felul, pregătite de bucătarul restaurantului “Miorița”, ne-am încins la dans pe ritmurile lui DJ Andreas până noaptea, târziu.
A venit și mult-așteptatul moment dulce al serii: tortul aniversar SuperBlog. Mare și delicios, cum se cuvine la orice majorat 😀
Duminică dimineața, după micul-dejun, ne-am lăsat purtați de adrenalină către Parc Aventura Paradis Land din Neptun. Echipajul ne-a oferit pe îndelete instrucțiunile necesare și apoi am încercat diverse trasee – fiecare după cum s-a încumetat. Indiferent de abilități însă, distracția a fost garantată, iar concluzia clară: superbloggerii sunt ambițioși și descurcăreți și la provocările offline. Mulțumim mult echipei Parc Aventura Paradis Land pentru primire. După cum se vede, ne-am distrat grozav 😀
Per total, a fost una dintre cele mai frumoase Gale de până acum și cu siguranță cel mai complex eveniment SuperBlog, implicând peste 150 de persoane (incluzând oaspeții, echipa hotelului, partenerii locali, dansatorii din ansamblul folcloric, organizatorii și personalul auxiliar etc.) A fost a 18-a Gală și cel mai complex eveniment SuperBlog din istoria sa de 11 ani. Mulțumim tuturor!
Mai multe imagini vă invităm să descoperiți pe pagina Facebook SuperBlog.
Din câte am citit în articolele de final ale participanților, se pare că mulți ar fi cerut un bis 🙂 Ne bucurăm că v-a plăcut și promitem să repetăm experiența. Pregătirile pentru ediția de toamna au început deja 😀 Să ne regăsim cu bine!
S-au mai consemnat impresii despre eveniment în următoarele articole:
Feedback despre competiție, per ansamblu:
Comunicatul de presă privind Gala și rezultatele competiției a apărut în următoarele publicații:

Un comentariu:

  1. Bună ziua, sunt Viorica Dăncilă, aproape că mi-am pierdut viața când iubitul meu de 4 ani a plecat să fie cu o altă femeie. Am plâns și sobru în fiecare zi, până când mi-a fost atât de rău încât am ajuns la internet pentru ajutor. Și am văzut o mărturie a unui caster vrăjitor care ajută o doamnă numită Adina-Ioana Vălean și am spus să-mi dau o încercare. așa că îl contactez pentru ajutor și el îmi aruncă o vrajă de dragoste pe care o folosesc pentru a-mi reveni dragostea și acum sunt o femeie fericită. Pentru ceea ce ai făcut pentru mine, nu voi înceta să împărtășesc numele tău bun oamenilor de acolo pentru munca bună pe care ai făcut-o pentru mine. Sper ca Dumnezeu să vă binecuvânteze atât cât m-ați ajutat să-mi revin Dragostea, este ideal că am publicat acest lucru pe un ziar local pentru ca Dr. Amiso să aducă mai mulți clienți, merită mai mult și asta, iar recompensa sa este sigură. . Pentru probleme de sănătate sau de relație, cazuri de sarcină sau cancer, cazuri de HIV sau divorț, recuperare de datorii, orice fel de probleme, încetați să plângeți, contactați cu drag amabilitatea Dr.Amiso pe herbalisthome01@gmail.com el este singurul răspuns la toate problemele dvs.

    RăspundețiȘtergere

Martie 2020, o criză fără precedent sau o oportunitate fără precedent?

Martie 2020, o criză fără precedent sau o oportunitate fără precedent? În limba chineză ideograma cuvântului criză este compusă din două ...