joi, 4 ianuarie 2018

Final de SuperBlog 2017

Posted: 30 Dec 2017 05:38 AM PST
După o toamnă plină, cu 27 de provocări și tot atâtea termene-limită, iată-ne ajunși la final de competiție și, totodată, la final de an – prilej de bilanț și rezoluții.
Și, cum sfârșitul oricărei ediții merită sărbătorit împreună, și de data aceasta am avut bucuria să ne (re)întâlnim și offline, să socializăm și să ne distrăm – desigur, la Gala SuperBlog 2017, găzduită de Royal Boutique Hotel din Poiana Brașov, în week-end-ul 16-17 decembrie a.c.
Am avut oaspeți deopotrivă reprezentanți ai sponsorilor, jurii și parteneri, dar mai ales bloggeri, sosiți din toate colțurile țării, ba chiar și de peste hotare. De data aceasta însă, nu s-au dat probe, termene-limită, note și contestații, iar adrenalina din fața monitorului a lăsat loc altor emoții: bucuria de a revedea chipuri dragi, curiozitatea de a cunoaște oamenii din spatele blogurilor și firmelor, ocazia de a lega noi prietenii și colaborări și, mai ales, de a ne destinde și dansa cot la cot.
Rând pe rând, oaspeții s-au adunat și am început obișnuita prezentare, invitându-i pe toți cei prezenți să ia cuvântul. Astfel, ne-au fost alături:
Mai emotivi sau mai dezinvolți, toți ne-au împărtășit gândurile lor la microfon. Chiar și după 15 Gale, nu am fost nici noi scutiți de emoții: deh, la tastatura, cuvintele se leagă parcă mai ușor decât în fața unui auditoriu ��
Ocupantele podiumului: Mădălina Sultan, clasată pe locul al treilea cu blogul casutaoliviei.ro, Daniela Toader – ocupanta locului secund, cu transmiteri.wordpress.com, si Dana Afrăsinei – autoarea blogului  tssecrets.com și câștigătoarea trofeului SuperBlog 2017. Felicitări tuturor și mult succes în blogging în continuare!
Nelipsita poză de grup. Unii s-au ascuns bine în spate, dar data viitoare nu mai scapă de obiectiv, îi mai rotim între cadre ��
Într-un târziu, după ce participanții s-au mai dezlegat la vorbă și s-au cunoscut după nume, chipuri și bloguri, s-au schimbat impresii și numere de telefon, a venit și pofta de dans. Spoiler: bloggerii sunt creativi și pe ring ��
Una peste alta, a fost o petrecere dulce ��
Mulțumim gazdei noastre royale, care ne-a întâmpinat cu entuziasm și ospitalitate, camere călduroase și primitoare, preparate delicioase și un personal amabil, gata oricând să ne ajute. Abia așteptăm să revenim și în calitate de turiști!
La Fântâna ne-a asigurat hidratarea și energia la eveniment, prin cafeaua Kafune.
Farmec a oferit premii Gerovital tuturor finaliștilor SuperBlog 2017.
Mai multe fotografii de la Gală și party găsiți și pe pagina Facebook SuperBlog.
Iată și înregistrarea video a evenimentului:
Dimineața de duminică ne-a adus ninsoarea mult-așteptată, spre bucuria celor care au mai rămas puțin în stațiune pentru distracție la derdeluș și bulgărit, în vreme ce alții au ales o plimbare în centrul Brașovului, înainte de a pleca spre casă.

Așa se încheie și a 15-a ediție SuperBlog 2017. Cu speranța că ați petrecut o toamnă frumoasă, palpitantă și spornică în compania noastră, vă mulțumim pentru implicare și vă dorim sărbători frumoase în continuare și un an 2018 bogat în bucurii și realizări. Să ne citim cu bine în continuare!
UPDATE: S-au mai scris despre Gală și următoarele super-cronici:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Martie 2020, o criză fără precedent sau o oportunitate fără precedent?

Martie 2020, o criză fără precedent sau o oportunitate fără precedent? În limba chineză ideograma cuvântului criză este compusă din două ...