miercuri, 29 iunie 2022

Timpul măsurat cu un ceas smart

 Prima dată când am purtat în ceas la mână a fost pe la 13-14 ani. Aproximativ... Nu a trecut mult până când purtarea unui ceas a fost ceva de maximă necesitate. În principiu, atâta vreme cât trebuie să circuli între casă și școală și mai târziu spre serviciu și, mai ales, atâta vreme cât trebuie să fii mereu undeva la oră fixă trebuie să ai la dispoziție un sistem de măsurare a timpului.

În momentul în care am început să folosesc telefonul mobil purtarea unui ceas de mână a devenit oarecum de prisos atâta vreme cât telefonul mobil are un ceas incorporat cu destul de multe funcții setate. Cu toate acestea purtarea unui ceas la mână, chiar dacă există ceas și pe telefon mobil, nu este exclusă.

Evident că îmi este dor să mai port un ceas la mână. Chiar și un ceas mecanic, aparent "primitiv", dar performant și de calitate.

Cu atât mai mult există tentația de a purta un smartwatch elegant, cum ar fi de pildă un smartwatch Beyond, este enormă. Deși în mintea unora dintre noi un smartwatch nu are în totalitate farmecul unui ceas vechi, elegant, bine lucrat, o veritabilă piesă de colecție, purtarea unui smartwatch poate fi o necesitate. Ca orice gadget modern, funcțiile unui smartwatch pot fi extrem de utile în viața de zi cu zi. Departe de a fi un ceas de fițe, folosit inteligent, un smartwatch ne poate face viata mai ușoară.

Dacă aș purta un smartwatch? La un moment dat poate că da, dacă funcțiile sale vin în completarea funcțiilor ceasului de pe telefonul mobil 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

***

  În țara lui Mură-n Gură  În țara lui Mură-n Gură, Totu-mi este pe măsură. Când mă scol de dimineaţă, Nu la șapte, ci la zece, Vine-o tavă ...