marți, 10 martie 2020

Primăvara mă trezeşte la viaţă cu Spacer

  De când mă ştiu, mi-am dorit să fiu medic, deși nu întotdeauna dorința mea a fost la fel de clară. Dar până la urmă această dorință a învins și... iată, sunt medic. Meserie frumoasă, dar extrem de stresantă. De aceea, adesea simt nevoia cumva să mă relaxez.
Cele mai bune relaxări, cel puțin pentru mine, ar fi lectura, muzica și filmele, inclusiv documentarele. Cu acestea am crescut, ca și hobby-uri, și mi-au intrat „în sânge”, nerenunțând la ele nicicum. Însă sunt momente când simt nevoia de alte feluri de relaxare: jocurile.
 Nu voi renunța niciodată la jocurile logice cum ar fi rebusul și enigmistica în general. Le-am deprins tainele de mic copil, așa că am deja o „vechime” de peste patru decenii în acest domeniu. Dar nu m-aș da în lături de la jocurile video, jocurile pe calculator în general. Pornind de la deviza: „Spacer - IT comes home!”, aș putea apela la serviciile acestei firme specializate pentru achiziționarea unuia dintre produsele din categoria de scaune gaming tocmai pentru un confort sporit in partidele antrenante ale oricărui joc online și nu numai.
Avantajele unui asemenea tip de scaune? Iată-le:
Timpul petrecut în fața jocului preferat se poate întinde uneori chiar și până la câteva ore bune. De aceea, este bine să ai grijă de tine și să îți menții corpul într-o poziție sănătoasă!
Cu Scaunul Gaming SPACER poți juca intens, te poți bucura de confort și poți avea grijă de sănătatea ta. Puțini gameri se gândesc la cât de importantă este poziția corpului atunci când joacă, începând de la implicația asupra sănătății, până la o eficiență sporită în manevrele de joc. Designul, suportul lomabar propice, greutatea maximă suportată și rezisțenta materialului – imitație piele și textil, fac din scaunul propus de Spacer alegerea perfectă pentru gameri.
Avem pentru tine, 4 variante ale Scaunului Gaming Spacer: black&orange, black&green in două nuanțe și black&red.

Ca un gamer ce se respectă din plin, m-aș asigura că mă folosesc de un monitor, o tastatură și un mouse, toate extrem de performante, ca să nu mai vorbim și de celelalte componente PC. Plus că mi-aș completa rezervele de rucsacuri și genți absolut necesare pentru transportul tuturor „dotărilor” necesare pentru jocurile care mă pasionează la un moment dat.
Dar calculatorul, tehnologia în general, mă va ajuta la relaxarea dorită într-o multitudine de feluri. Vizionarea de filme, inclusiv documentare, o pot face cu brio și navigând în mediul online. Ca să nu mai vorbim de muzică: canalul Youtube îmi furnizează muzică într-o cantitate cu mult mai mare decât aș putea asculta chiar non-stop. Și ca un cititor mai mult decât împătimit ce sunt, am descoperit acum și plăcerea lecturii cu ajutorul calculatorului, atât a cărților în format electronic cât și a diferitelor site-uri literare. Rebusul? Nici o problemă... Sunt site-uri de profil ce cuprind un număr suficient de mare de careuri clasice și probleme de enigmistică pentru a le rezolva la discreție.
Internetul conține o cantitate imensă, practic nelimitată, de informații. Și de asemenea oferă posibilitatea de a comunica cu prietenii, indiferent de distanță, precum și împărtășirea propriilor informații și experiențe. Pasiunea pentru scris poate fi satisfăcută cu ajutorul blogurilor, iar pasiunea pentru fotografie poate fi împărtășită cu prietenii prin întermediul rețelelor de socializare. Și în toate aceste situații tehnologia este de un real ajutor.
Să fie lipsa de timp un motiv pentru lipsa de relaxare? Greu de crezut. Tehnologia ne poate ajuta în orice moment și în orice loc și împrejurare pentru a ne prinde în plăcerea hobby-urilor. Totul este să știm cum și când să ne folosim de ea.
Articol scris pentru Spring SuperBlog 2020

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

***

  WILLIAM SHAKESPEARE  William Shakespeare is arguably the most famous writer of the English language, known for both his plays and sonnets....