marți, 12 septembrie 2017

Se cauta un campion!



Imi place competitia. Si imi place sa concurez de dragul competitiei.
Nu neg ca nu mi-ar placea sa castig si ceva palpabil. De dragul premiilor. Recunosc ca ar fi un motiv in plus sa dau tot ceea ce e mai bun in mine. Dar recunosc deopotriva ca imi place sa concurez cu mine. Pentru a vedea ce pot face, ce pot oferi, tocmai pentru ca apoi sa ma autodepasesc. Si nu sa ii depasesc pe cei cu care concurez, umar la umar.
E greu sa depasesti un competitor care concureaza pentru un loc mai sus in clasament impreuna cu tine. De ce? Tocmai pentru ca exista o jurizare facuta de 1-2-3 oameni. Subliniez: OAMENI. Oameni care, oricat de obiectivi si-ar dori sa fie, nu pot scapa de o doza minima de subiectivitate. Si aici conteaza orice: aspectul grafic a paginilor citite (in cazul cartilor, presei scrise, blogurilor), stilul de relatare a subiectului abordat... etc, etc, etc...
Pornind de la dorinta de competitie, ma inscriu iarasi, pentru a nu stiu cata oara (nu si ultima) la concursul pentru cel mai bun blogger. Aceeasi dorinta de a scrie, de a impartasi idei si (de ce nu?) de a concura. Am schimbat insa putin strategia. Mai bine zis... blogul cu ajutorul caruia concurez. Vreau sa fac un mic experiment de ... impact: vreau sa vad daca intr-adevar, schimband blogul, implicit aspectul paginii, aprecierea va fi (usor!) diferita. Poate ca da, poate ca nu... Dar scopul este si altul: promovarea si altui tip de blog. Mai personal... Sau cel putin asa vreau sa fie.
Sper sa am cel putin aceeasi inspiratie intr-ale scrisului. Poate chiar mai buna. Sper ca experienta dobandita in atatea editii sa isi spuna cuvantul.
Ce sa doresc mai mult? Spor la scris si succes tuturor, concurenti si organizatori!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

***

  WILLIAM SHAKESPEARE  William Shakespeare is arguably the most famous writer of the English language, known for both his plays and sonnets....