miercuri, 6 noiembrie 2019

Cum combinăm documentarea profesională cu relaxarea

Bună seara, dragii mei colegi superbloggeri! Ne-am mai citit reciproc, sper, la edițiile anterioare ale competiției. Cu toții am scris de zor, depunând eforturi considerabile pentru a duce la bun sfârșit răspunsul nostru, al fiecăruia, la întreaga serie de provocări la care am fost supuși, ediție de ediție. Unii au câștigat probă după probă ... Cei mai talentați au câștigat concursul. Cei mai mulți au avut satisfacția de a termina cu brio, ca finaliști, răspunzând la toate provocările. Mulți au avut satisfacția, chiar dacă nu au câștigat concursul, chiar dacă nu au câștigat prea multe probe, să obțină note destul de mari încât să se situeze în partea superioară a clasamentului general.
Printre acești din urmă concurenți am fost și eu. Nu am fost printre câștigători, dar nici printre ultimii. Pentru voi am fost Cristina. Nu am experiență de blogger profesionist, scriu doar din plăcere. Tocmai de aceea nu am intrat în concurs țintind premii, ci mai ales experiență. Nu sunt literat, ci doar medic. Aptitudinile mele de exprimare și de comunicare nu se exprimă prin texte scrise, ci prin comunicarea cu oamenii. Mai ales cu copiii, „puii de om” aflați în plin proces de creștere, de dezvoltare și, mai ales, de formare ca și organism și, ceea ce este mai important, de formare ca și caracter. Dar, ca să îi formez pe ei ar trebui în primul rând să mă formez pe mine însămi. Pentru asta trebuie atât să asimilez informații cât și să fac schimb de informații, cunoștințe, date.
Multă vreme, mai ales în ultimul timp, am asimilat o mare cantitate de informații citind. Întotdeauna cititul a fost, este și va fi baza informării mele pe toate planurile. Și totuși duc dorul unei întâlniri cu colegii mei medici, de orice specializare ar fi ei. Prin întâlnirea față în față cu ei, în mod direct, aș putea face, din anumite puncte de vedere, mult mai ușor schimb de informații, de idei, de date, de păreri, de opinii. Pentru aceasta ar trebui găsit un cadru favorabil de întâlnire.
Locația? De preferință una în care să se poată ajunge aproape la fel de ușor din orice colț al țării. Și ce locație mai potrivită ar putea fi decât Brașovul, situat aproape în centrul țării. Iar pentru organizarea unui eveniment științific, indiferent de amploarea sa, este nevoie de două lucruri de bază: de un salon de evenimente în Brașov, ca și loc de desfășurare a manifestării în sine, și de posibilități de cazare în Poiana Brașov, în ideea de a oferi un loc de odihnă și de relaxare cât mai aproape de natură.
Una dintre cele mai potrivite locații pentru organizarea unui eveniment de această natură, ca dealtfel pentru orice tip de eveniment, de orice amploare ar fi, este Royal Boutique Hotel Poiana Brașov.
Prezentarea succintă făcută chiar de cei care sunt managerii acestui complex hotelier este extrem de edificatoare:
Royal Boutique Hotel este o destinație pentru iubitorii de ospitalitate care doresc o vedere clară la munte, într-o stațiune de schi care evoluează mereu.
Intimitatea oaspeților noștri nu este doar o formulă aleatorie pentru noi!
Hotelul nostru așteaptă cu brațele deschise oaspeții care doresc o atmosferă familiară și un miros sălbatic al naturii.

Oferind un loc de joacă pentru copii și o saună, Hotelul Royal este situat în Poiana Brașov, la 50 km de Sinaia. Hotelul are o terasă și spațiu de depozitare pentru schi, iar oaspeții se pot bucura de o băutură la bar. La hotel există o parcare privată gratuită.

Toate camerele sunt dotate cu un televizor. Camerele includ o baie privată dotată cu cadă sau duș. Hotelul oferă Wi-Fi gratuit în întreaga proprietate.

Există o recepție deschisă 24 de ore pe zi la proprietate.

Puteți să jucați biliard și săgeți la acest hotel, iar închirierea de biciclete este disponibilă. Brașov este la 12 km de Hotelul Royal, iar Predeal este la 36 km de proprietate.

Aici confortul este la el acasă. Poziția este extrem de favorabilă, hotelul fiind încadrat de stațiunile cele mai importante ale zonei. Astfel, în timpul liber, se pot organiza programe turistice diverse, extrem de variate, în locații multiple, combinându-se atmosfera de lucru cu atmosfera de relaxare specifică unei vacanțe la munte, în orice sezon al anului.
 Homepage3 Pentru pasionații sporturilor de iarnă există condiții extrem de prielnice pentru practicarea sporturilor de iarnă.
Homepage1  Iar pentru cei mai „sedentari”, ce plăcere mai mare este să admiri peisajul alb al iernii în timpul plimbărilor în aer liber în împrejurimile hotelului.
Dotările hotelului sunt potrivite și pentru familiile cu copii. În acest caz, în timp ce părinții sunt prinși în activitățile evenimentului la care participă, copiilor li se pot pregăti activități specifice vârstei, fie că stau în cameră și urmărește programele pentru copii, fie că beneficiază de spațiile de joacă sau de zonele de divertisment.
Cazare, masă, divertisment, dar și dotări perfect potrivite pentru orice eveniment. Ce și-ar putea dori mai mult cineva, fie organizator, fie participant la un eveniment organizat în această locație?
Articol scris pentru SuperBlog 2019

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

În memoriam Elena Farago

In memoriam ELENA  FARAGO ❤️📚✍️ GÂNDĂCELUL 🐞 De ce m-ai prins în pumnul tau, Copil frumos, tu nu știi oare Ca-s mic și eu si ca mă doare D...