miercuri, 28 noiembrie 2018

Hurom – un start perfect pentru o zi perfectă!

Dupa o zi obositoare, in care se aduna tracasarea de la servici cu activitatea extrem de intensa pentru propria-mi placere, in care incerc, in doar maxim cateva ore sa recuperez tot ceea ce as fi putut pierde in decursul a cel putin cateva zile, daca nu saptamani, luni si chiar ani, nici nu asfinteste bine soarele ca ma apuca oboseala. Tocmai acea oboseala care incepe sa te inmoaie usor, incetul cu incetul, incat iti vine sa te cuibaresti sub o patura si sa inchizi doar ochii... Poate ca apuc sa mai citesc cateva pagini de carte, sa mai vad cateva secvente de film sau sa ascult ca prin vis putina muzica inainte de a pluti deja in lumea viselor.Sau poate nu... Dar in urmatoarele 7-8-9 ore dorm bustean, visez intens si nu stiu daca imi mai amintesc dimineata ce am visat. Si deodata suna desteptarea, cu sunet de trompeta ca in tabara scolara de vara si ma intreb: "Iarasi e dimineata? Trebuie sa merg ar la servici sau pot sta acasa in weekend?"
Ma scol din pat, ma schimb si ma duc in baie sa ma spal putin de ultimii aburi ai somnului. Si imi dau seama ca trebuie sa imi iau portia de energie care sa ma puna pe linia de plutire. Este inca prea devreme pentru cafea; o cafea mi-ar prinde bine putin mai tarziu, cand incep sa lucrez intens la si pentru servici. Asa ca ar fi cazul sa imi refac putin rezervele de hrana care sa imi furnizeze energia pentru urmatoarele ore.
Imi fac repede un sandvis sau chiar doua. Dar ar mai trebui ceva: obligatoriu o cana cu lapte cald, care sa ma hraneasca si sa ma hidrateze putin. Dar parca nu pare suficient. Aici intra in actiune storcatorul prin presare la rece Hurom. Sunt condamnata sa traiesc sanatos ca sa rezist tuturor provocarilor zilei si, culmea, chiar imi place asta. Asta inseamna sa ma hranesc 100% natural, iar storcatorul imi transforma orice sortiment din legume sau fructe intr-un preparat delicios, extras la maxim din cantitatea disponibila de materie prima, iar ceea ce rezulta contine cu pana la 6 ori mai multe vitamine, minerale si enzime decat orice produs similar obtinut cu ajutorul storcatoarelor din generatiile mai vechi. Asta imi va reface nivelul glicemiei scazut peste noapte si imi va furniza vitaminele, mineralele si enzimele necesare functionarii optime a organismului, cel putin pana la pauza de cafea si dupa aceea.
Cu siguranta ca legumele si fructele pot fi mancate si ca atare sau combinate in salate asortate, dar timpul de preparare este adesea destul de lung. E adevarat ca in plus iti furnizeaza si o cantitate suplimentara de fibre, dar uneori este mult mai simplu si mai rapid sa iti prepari ceva ce poate fi consumat (si savurat!) mult mai rapid pentru a incepe activitatea zilnica in cele mai bune conditii.
Acum pot incepe activitatea zilnica in conditii optime si in forta, Multumesc, Hurom!
Articol scris pentru SuperBlog 2018

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

***

  Cea mai adâncă și mai mare fântână naturală de pe planetă se numește Xiaozhai Tiankeng. Este situat în Fengjie, municipalitatea Chonqinun,...