joi, 8 noiembrie 2018

Diverse generații, același vis american cu Vacanțe Speciale

Se spune de multe ori ca nu este bine sa imbini utilul cu placutul. Orice combinatie de acest gen poate duce la dezastre in realizarea sarcinilor si in indeplinirea obiectivelor. Se pare ca sunt situatii cand implicarea sentimentala in realizarea unui proiect ce presupune mai degraba distantare, nervi tari si sange rece nu este tocmai de bun augur.
Si totusi exista o posibilitate care permite imbinarea utilului cu placutul. Si asta implica visul american: programul oferit de CND Turism, program denumit Work and Travel Vacante Speciale, destinat studentilor la zi din diverse tari.
Daca pe vremuri ceva mai indepartate America insemna pentru tineri cu nimic mai mult decat jeansi, muzica si filme obtinute mai pe ascuns si cu destula greutate, acum totul poate fi obtinut printr-o oferta turistica aproape de nerefuzat: mergi in vacanta, calatoresti dar si obtii o oferta de lucru. Jobul obtinut iti ofera posibilitatea de a capata deprinderi si abilitati noi, pe care cu greu le poti obtine in tara de bastina. Dar lucrul intr-un sistem diferit dintr-o tara noua iti deschide orizonturi noi, prieteni noi, relatii interumane noi, ceea ce poate constitui un avantaj de necontestat in viata ulterioara. In plus poti calatori intr-o tara noua, ceea ce iti deschide oportunitati de a capata experienta cunoasterii unor locuri noi, oameni noi, culturi diferite.
Este destul sa fii student la cursuri de zi, sa stii engleza la nivel conversational, sa fii dispus la un program flexibil in alegerea jobului si sa fii extrem de motivat si de determinat sa iti definitivezi studiile. Poti apela la agentia ce ofera programul Work and Travel si sa iti manifesti dorinta de a petrece vacanta de vara in State. Odata obtinuta viza, obtii prin agentie posibilitatea de a-ti perfectiona cunostintele de limba engleza prin cursurile gratuite oferite prin agentie. Plus ca ai sansa de a fi pus in contact cu diversi angajatori, doar sa te prezinti la interviul de angajare. Plus ca se programeaza interviul pentru viza si se ofera biletele de avion. Totul este sa iti respecti contractul obtinut.
Se poate lucra aproape oriunde in State. Poti cunoaste New York-ul cu tot farmecul unui oras mare: pe langa job, ai posibilitatea de a studia in unele dintre cele mai mari biblioteci dintara si din lume. Ai posibilitatea de a vizita cele mai mari, mai diverse si mai inedite muzee sau de a urmari spectacolele oferite de institutiile de teatru si muzica. Sau ce zici de Washington? Capitala... Sediul Casei Albe. Congresului, institutiilor principale ale statului... Practic aproape in fiecare stat ai posibilitatea de a lucra si de a cunoaste zona si oamenii locului.
Sa recapitulam:

Work and Travel USA

Work and Travel USA este un program de schimb cultural international al Departamentului de Stat al Statelor Unite ale Americii, care permite studentilor la zi din diverse tari ale lumii sa mearga in vacanta de vara in Statele Unite pentru a lucra si a calatori. Principalul scop al programului Work and Travel este acela de a familiariza studentii straini cu viata si cultura Americii moderne si de a da posibilitatea locuitorilor Statelor Unite ale Americii sa inteleaga alte culturi.

Work and Travel USA - cui ii este adresat?

Programul Work and Travel USA este destinat studentilor inscrisi la cursuri de zi in universitati acreditate, de stat sau particulare. Beneficiile studentului participant in programul Work and Travel USA:
  • sansa de a intalni cultura americana, de a descoperi America, de a vizita orasele preferate si a muncii pe perioada vacantei de vara pentru a castiga banii investiti in program si a calatori prin locuri de neuitat;
  • oportunitatea de a exersa limba engleza si a o imbunatati gratuit;
  • sansa de a castiga o noua perspectiva asupra vietii, de a observa propria cultura si a percepe asemanarile dintre culturi ;
  • extinderea interactiunii comerciale, imbunatatirea cunoastintelor intr-o companie globala, intelegerea culturii de business, castigarea experientei de munca internationala;
  • experimentarea unor situatii neobisnuite, castigarea unor abilitati necesare traiului zilnic;
  • posibilitatea de a lega prietenii cu studenti Work and Travel din diverse tari;
  • castigarea independentei si a maturitatii.

Work and Travel prin CND Management Solutions

Programul Work and Travel se realizeaza cu sprijinul specialistilor in selectia studentilor eligibili, agentii de recrutare ce reprezinta sponsorii auditati de Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii, asa cum este societatea CND MANAGEMENT SOLUTIONS, societate cu experienta de 8 ani in conducerea unei agentii Work and Travel, detinatoare a agentiei de turism touroperatoare CND TURISM - VACANTE SPECIALE.
Participant in programul de vara Work and Travel USA este un student international la zi intr-o facultate acreditata care vine in Statele Unite pentru schimb cultural de munca si calatorie, pe o perioada de 4 luni. Angajatorul este o companie din SUA care ofera locuri de munca pentru studentii internaționali. De finantarea programului se ocupa BRD prin Creditul Work and Travel.
De emiterea DS-ului (permisului de munca) se ocupa sponsorul partener, iar de pregatirea ta pentru SUA ne ocupam noi, prietenii tai de la Vacante Speciale.

Pe langa faptul ca ai posibilitatea de a cunoaste oameni noi si culturi noi, te poti face cunoscut tu insuti ca om cu propria cultura. Si nu doar intr-o singura vacanta ci in toate vacantele de vara petrecute ca student. Vizitezi tot ce iti face placere si locurile de unde ai de invatat. Muncesti si ai de castigat: atat deprinderile necesare unui trai independent cat si banii primiti pentru munca depusa. Plus ca munca in echipa cu alti studenti asemenea tie iti permite sa relationezi cu ei, sa ii cunosti mai bine, sa legi prietenii si noi relatii ce iti vor fi de folos pentru viitor. Iti imbunatatesti in mod gratuit cunostintele de limba engleza, fie si prin folosirea ei in mod curent. Te intorci acasa cu o suma de bani deloc de neglijat, cu deprinderi si cunostinte noi, cu relatii si prietenii, cu posibilitatea de a te promova ca om si cultura proprie.
Articol scris pentru SuperBlog 2018

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

***

 Bărbatul - Adrian Păunescu Am dat un telefon la mine acasă, Am spus "Alo!" și-apoi am așteptat Și mi-a răspuns o voce-aproape gro...