luni, 19 noiembrie 2018

Acoperiș pentru casa visurilor tale

Nu am pierdut ocazia sa le fac o vizita prietenilor mei proaspat mutati in casa noua, desi programul meu destul de incarcat si oboseala resimtita in orice moment nu-mi oferea resursele fizice necesare unei calatorii mai lungi. Dar ocazia s-a ivit si mi-am spus ca nu se cuvine sa o pierd, mai ales ca nu se stie niciodata cand as putea sa mai pornesc la drum prea curand.
Casa era superba: nu foarte mare, dar s[atioasa. Iar gradina bine amenajata oferea posibilitatea de a petrece ore frumoase in aer liber.
Am ridicat privirea in sus, spre acoperis: impecabil, bine lucrat, in ton cu casa.
- Ati facut pana si acoperisul cu aceeasi firma de materiale de constructii?
- Nu. Cu alta firma, dar tot din online. Trebuia sa lucram repede, bine si sigur, stii ca timpul ne presa. Si nu ne permitem sa facem repede, ieftin si... prost. Investitia este prea mare ca sa nu fie facuta inteligent.
- Si cred ca ati avut avantaje, nu gluma, lucrand cu ei.
- Da! Iata avantajele, asa cum le prezinta chiar ei:

  • "Clienții pot cumpăra totul dintr-un singur loc, iar astfel pot economisi timp și mai ales bani (totalul necesarului de materiale fiind mai mic decât în depozitele clasice și hypermarketuri).
  • Nu mai alergi după țiglă metalică, accesorii și sistem pluvial prin depozite, căutând cele mai bune prețuri.
  • Compari ofertele pe care deja le ai de la alți furnizori (fabrici consacrate în acest domeniu), așa te asiguri că obții cele mai bune prețuri.
  • Consiliere gratuită pentru clienții care au nevoie de informații despre produse. Având consultant dedicat, câștigi timp pentru ceea ce este cu adevărat important pentru tine.
  • Marfa se livrează direct de la producător, fiind ambalată corespunzător, ajunge la client în cele mai bune condiții, nefiind stocată prin depozite și manipulată de mai multe ori, ceea ce se reflectă atât în calitatea produselor, cât și în prețul final către client (costurile de manipulare, depozitare și transport fiind, altminteri, incluse în adaosul comercial aferent produsului).
  • Puteți evita comisionul meseriașilor care recomandă depozitele, hypermaketurile sau anumite produse. Chiar dacă sunt bine-intenționați, e posibil să vă recomande doar ceea ce cunosc ei, implicit să ratați șansa de a profita de produse mai calitative sau oferte mai bune.
  • Riscul la achiziție este zero. Ne asumăm responsabilitatea și facem totul pentru ca, în final, clienții noștri să beneficieze de o livrare perfectă și rapidă. Garanția și siguranța livrării mărfii o reprezintă recenziile video de pe site.
  • Vindem exact ce dorește clientul, nu primește o altă marfă mai slabă calitativ sau produse care sunt pe stoc și trebuie rulate."
 - Este o firma specializata pe acoperisuri?
- Exact. Firma furnizeaza extrem de multe tipuri de materiale pentru constructia de acoperisuri la un pret avantajos:  tigla metalica, tabla Lindab, tigla metalica Bilka, tigla metalica Viking Pruszynski, tigla metalica Wetterbest si multe alte tipuri de tigla si tabla metalica. Ca sa nu-ti mai impui capul cu tot felul de detalii tehnice, ceea ce pot sa iti spun ca acoperisul este realizat elegant dar si trainic. Si se armonizeaza cu casa. Este solutia perfecta, Plus ca gasesti toate materialele in acelasi loc, precum si constructorii specializati pentru montarea rapida a materialelor intr-un acoperis bine realizat. Izolarea este perfecta, apa pluviala se scurge rapid fara sa se infiltreze in pereti si in toata casa. Iar reparatiile, atunci cand este cazul, le poti realiza cu aceeasi firma.
Articol scris pentru SuperBlog 2018

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

***

 "Un barbat și o femeie erau casatoriti de peste 60 de ani. Ei împartaseau totul și discutau despre orice. Nu aveau secrete unul fata d...