miercuri, 26 aprilie 2017

AVBS îți CREDITează AFACEREA!






Acum ceva timp mi-am revazut un coleg de scoala pe care nu il mai vazusem de mult. Practic, de cand am terminat liceul, drumurile noastre s-au despartit, fiecare dintre noi urmandu-si drumul in viata.
L-am intrebat cu ce se ocupa...
- Mi-am deschis o afacere de cativa ani, Pana atunci am lucrat pe unde s-a mai putut, dar stii cum e cu locurile de munca... E destul de greu. Asa ca am cutezat sa imi iau destinele in maini si sa lucrez pentru mine si nu pentru altii... De cativa ani insa parca am ajuns intr-un punct mort. As vrea sa ma dezvolt, as avea posibilitati de a lucra mai mult, dar momentan nu am bani cu care sa imi dezvolt afacerea. As avea posibilitatea sa accesez fonduri din afara, dar nu e suficient. Am incercat sa tatonez situatia pe la toate bancile, dar inca nu m-am decis, nici o banca parca nu imi ofera o solutie cat de cat convenabila.
- Iti dau eu o idee: o companie de brokeraj bancar. Compania de brokeraj bancar AVBS Credit a fost înființată în anul 2007, iar în prezent se concentrează pe două direcții:
– intermedierea creditelor bancare pentru mai mult de 20 de instituții bancare și non-bancare din România;
– sistemul de franciză – persoanele care au experiență în domeniul financiar-bancar și sunt motivați să dețină o afacere proprie, pot opta pentru o franciză AVBS Credit. Nu se percep taxe pentru intrarea în sistemul de franciză.
Persoanele fizice sau juridice care au nevoie de soluții de finanțare personalizate apelează la brokerii AVBS Credit, prezenți în cele 70 de francize din toată România, iar aceștia identifică rapid cele mai avantajoase credite bancare, întocmesc dosarele de credit și obțin finanțările pentru clienții lor. Serviciile de intermediere sunt gratuite!
Amicul meu a deschis pagina web a companiei. Primele date cu care a venit in contact au fost urmatoarele:

Bine ai venit pe pagina oficială a companiei de brokeraj bancar AVBS Credit. Suntem o echipă de specialiști și îți stăm la dispoziție pentru a-ți oferi cele mai avantajoase soluții de creditare! Brokerajul bancar se referă la intermedierea creditelor bancare între viitorii debitori și cele peste 25 de instituții bancare și non-bancare cu care suntem în parteneriat de foarte mult timp. Suntem experții tăi în domeniul financiar-bancar și alături de noi vei beneficia întotdeauna de soluții personalizate de creditare. Scopul nostru principal este rezolvarea nevoilor tale financiare!
În decursul a nouă ani de când activăm pe piața brokerajului bancar din România, am reușit să construim cele mai bune servicii în domeniul financiar-bancar. Soluțiile de finanțare sunt realizate întocmai după statutul tău economic, profesional și familial. Misiunea noastră se încheie atunci când dosarul de creditare este semnat!
Serviciile de brokeraj bancar AVBS Credit sunt 100% GRATUITE!

Ești în căutarea unei soluții de finanțare inteligente? Îți dorești un credit, dar nu știi dacă îl poți obține sau din contră, ai încercat deja să contractezi un credit de la câteva instituții bancare, însă dosarul de creditare ți-a fost respins? Ai ajuns unde trebuie! AVBS Credit te finanțează! Noi suntem brokerii tăi de credite! Pentru tine suntem un LUX care NU costă pentru că serviciile noastre sunt gratuite. Prin AVBS Credit poți contracta orice tip de credit, menit să-ți satisfacă cele mai ambițioase proiecte sau să-ți rezolve cele mai apăsătoare nevoi financiare. Parteneriatele pe care le avem cu numeroase instituții bancare și non-bancare din România, ne-au adus în poziție în care îți putem oferi următoarele soluții de finanțare: credite de nevoi personale, credite ipotecare, credite pentru construcții, credite IMM, soluții de refinanțare, programul guvernamental prima casă, carduri de credit.
Poți opta pentru un credit în lei sau în valută, cu sau fără avans, cu dobândă fixă sau variabilă, pe o perioadă de timp potrivită ție! Vei fi sfătuit astfel încât să iei cea mai bună decizie! Aplică acum și împreună vom construi un viitor mai bun și mai sigur pentru tine!

Societatea Comercială AV Broker Solutions s-a concentrat pe două mari direcții: brokerajul financiar-bancar și sistemul de franciză. AVBS Credit oferă franciză de peste 5 ani și în prezent ne mândrim cu 70 de francize în toată țara. Numărul francizelor AVBS Credit este într-o continuă creștere, iar serviciile de intermediere pe care experții noștri financiari le oferă, sunt din ce în ce mai solicitate și mai apreciate de români. Oamenii au nevoie de noi, iar noi suntem datori și încântați să le oferim cele mai bune soluții de finanțare!
Dacă ai lucrat în domeniul financiar-bancar și îți dorești să evoluezi individual, AVBS Credit te susține! Te invităm să faci parte din echipa noastră. Pe lângă experiența pe care trebuie să o ai în domeniu, calitățile de care tu trebuie să dai dovadă sunt: spirit antreprenorial, ambiție și dorința de mai mult și mai bine. Dacă simți că a sosit momentul să ACȚIONEZI și să EVOLUEZI, atunci îți oferim GRATUIT o franciză AVBS Credit!
 - Dar care e diferenta dintre un broker si un functionar de la banca?
- Iata ce inseamna sa fii broker financiar-bancar:

Ce este/înseamnă un broker financiar-bancar?

Ce este/înseamnă un broker financiar-bancar?Brokerul financiar sau așa cum mai este numit în lumea bancară, broker de credite bancare, este un specialist în domeniul financiar-bancar, care oferă servicii GRATUITE de brokeraj bancar*.
Brokerul de credite bancare reprezintă, pe scurt, expertul financiar care îți va oferi în mod gratuit, cele mai bune soluții de finanțare, personalizate, concepute astfel încât să îți satisfacă nevoile financiare, dar care să nu depășească statutul tău economic.
Brokerul financiar NU te împrumută el însuși cu bani, ci intermediază procesul de creditare între tine și instituțiile bancare și non-bancare din portofoliul companiei de intermedieri credite bancare unde brokerul este angajat sau deține o franciză. Fiecare companie de brokeraj bancar deține parteneriate cu un număr mai mic sau mai mare de instituții bancare și non-bancare.
Brokerul de credite bancare NU percepe comision de la clienți. Așadar, serviciile pe care brokerul financiar ți le oferă sunt gratuite, pentru că brokerul de credite este plătit de instituțiile bancare și non-bancare pentru intermedierea fiecărui credit. Pentru fiecare dosar de creditare aprobat și pentru fiecare client adus băncilor, brokerul financiar primește la sfârșit de lună un comision de la bănci.
Dacă te întrebi ce înseamnă un broker financiar, află că acesta reprezintă siguranța financiară a viitorului tău. Tocmai pentru că domeniul financiar bancar este foarte puțin cunoscut de publicul larg, iar instituțiile bancare și non-bancare schimbă periodic structurile și caracteristicile fiecărui tip de credit, brokerul financiar, fiind un expert în domeniu și mereu la curent cu noutățile, îți va oferi cele mai bune soluții pentru TINE. Brokerul de credite este precum o umbrelă pentru vremea rea. Umbrela te apără de ploaie și de eventualele răceli. Brokerul de credite te finanțează cu produse bancare personalizate și te apăra de eventualele neplăceri care ar putea să apară pe viitor. Brokerul este scutul tău împotriva unui viitor financiar incert.
Când vrei să contractezi un credit, brokerul financiar se asigură că alegi și obții cea mai bună soluție de finanțare pentru tine. Ba mai mult decât atât, se asigură că vei putea achita creditul fără ca nivelul tău de trai să aibă de suferit. Așadar, brokerul de credite îți obține banii de care ai nevoie și ia toate măsurile pentru ca tu să îi înapoiezi în timp util, conform contractului de creditare, dar fără să faci rabat de la calitatea propriei tale vieți.
Ce servicii oferă un broker financiar?
Brokerul de credite oferă servicii de brokeraj bancar, iată care sunt acestea:
1. Îți expune toate ofertele de creditare existente în acel moment pe piața bancară din România și o face pe înțelesul tău, fără să te încurce cu termeni bancari greoi.
2. Îți face un scoring preliminar. Scoringul preliminar reprezintă o formulă matematică, pe baza căruia tu obții un anumit punctaj conform statutului tău economic, profesional și familial. Pe baza acestui punctaj, programul care realizează scoringul îți dezvăluie ce tip de credit poți obține, care este suma de bani pe care o poți obține și care sunt băncile și IFN*-urile care te pot finanța.
3. Te informează. Brokerul financiar îți spune care este cea mai bună soluție de creditare pentru tine și care sunt eventualele riscuri, dacă acestea există, la care te expui. Nu există clauze secrete sau informații nedezvăluite. Tu afli întotdeauna adevărul.
4. Îți întocmește dosarul de creditare. Nu mai pierzi timpul, nu mai stai la cozi interminabile la bancă, nu te mai stresezi din cauza dosarului de creditare. Brokerul îl pune la punct pentru tine, astfel încât acesta să fie aprobat și tu să-ți primești banii.
5. Îți depune dosarul de creditare la banca aleasă. Exact, nici măcar acum tu nu mai trebuie să te stresezi. Brokerul depune dosarul și tot el te informează despre evoluția procesului de creditare.
6. Negociază pentru tine termenii contractului de creditare. Brokerul financiar poate să obțină, în funcție de fiecare instituție bancară în parte, o dobândă mai mică, micșorarea comisioanelor bancare și chiar eliminarea în întregime a taxelor.
7. Îți urmărește constant dosarul de creditare. Brokerul de credite se interesează pentru tine de modul în care se desfășoară procesul de creditare și pistonează lucrurile astfel încât tu să îți primești banii în cel mai scurt timp.
8. Te însoțește la bancă atunci când se semnează contractul de creditare. Nici măcar în ultima clipă brokerul de credite nu te lasă singur. Te însoțește și se asigură că tu primești exact ce ai cerut, conform condițiilor de creditare stabilite inițial.
9. Refinanțare. Dacă ai apelat la un broker financiar și acesta ți-a obținut creditul dorit, atunci înseamnă că ești în baza de date a brokerului respectiv. Rămâi clientul lui. Când apar oferte noi și avantajoase, brokerul de credite bancare te contactează pentru a-ți prezenta noutățile. Printre aceste noutăți se află de obicei soluții de refinanțare care ți-ar putea ușura creditul deja contractat.
10. Totul este gratuit. Toate aceste servicii NU îți scot niciun ban din buzunar! Contractarea unui credit prin intermediul unui broker financiar NU TE COSTĂ NIMIC. Comision 0% pentru tine!
Concluzie!!! Brokerul financiar înseamnă pentru tine un LUX care NU costă! Nu-i păcat să nu profiți?!
Brokeraj bancar = servicii de intermediere credite bancare între debitori și bănci.
IFN = instituție non-bancară.
  Gandeste-te ca afacerile micro, mici și mijlocii au un rol foarte important în economia europeană. 99% din intreprinderile din Europa sunt reprezentate de IMM-uri și aproximativ 75 de milioane de locuri de muncă sunt asigurate de întreprinderile micro, mici și mijlocii. Așadar, IMM-urile crează o mulțime de locuri de muncă și în plus, reprezintă o forță importantă în materie de abilități antreprenoriale și inovare. Mai multe detalii găsiți aici.
Cu toate acestea, IMM-urile se confruntă și cu anumite dificultăți, printre acestea se numără obținerea de credite bancare pentru dezvoltarea afacerilor. Când IMM-urile au resurse financiare limitate, dezvoltarea este stagnată. Ce este de făcut în acest caz?
AVBS vine în sprijinul tuturor IMM-urilor și PFA-urilor cu cifre de afaceri anuale mai mici sau egale cu suma de 500.000 de euro și cu două situații financiare încheiate, obținând pentru acestea creditele potrivite, fie ele și negarantate.
Din suflet pentru afacerea ta, îți propunem 3 soluții de dezvoltare pentru IMM-uri foarte utile pe termen scurt, mediu sau lung:
  1. OVERDRAFT și LINIA DE CREDIT:
În cazul overdraftului și a liniei de credit, antreprenorul poate accesa o sumă de până la 25% din cifra de afaceri (aferentă bilanțului anului precedent) cu garanție și/sau o suma de până la 10% din cifra de afaceri (aferentă bilanțului anului precedent) fără garanție.
Astfel sumele obținute pot ajunge până la 25.000 de euro (echivalentul în RON) fără garanție, respectiv până la 150.000 de euro (echivalentul în RON) cu garanție. Perioada de rambursare pentru aceste împrumuturi este de 12 luni, având totodată posibilitatea de a fi reînoite.
Creditele overdraft și linia de credit se acorda in LEI, însă pot fi acordate și în EURO dacă respectivul client are contracte denominate în euro sau încasări în valută. Această regulă se aplică și în cazul creditelor pentru capitalul de lucru și pentru cele pentru investiții.
Overdraftul este un împrumut care se obtine ușor și poate fi utilizat pentru finanțarea activității curente a afacerii. Suma acordată și neutilizată prin overdraft este ZERO!
Atât pentru linia de credit, cât și pentru Overdraft, nu se solicită documente justificative, iar destinația finanțării poate fi: pentru refinanțarea altor facilități pentru capitalul de lucru, dar și pentru salarii, diverse plăți către furnizori sau datorii catre Bugetul de Stat (nu mai vechi de 3 luni).
  1. CREDIT PENTRU CAPITALUL DE LUCRU:
Prin intermediul unui credit pentru capitalul de lucru, antreprenorul poate accesa o sumă de pana la 150.000 de euro, cu garanții imobiliare, pe o perioadă de maximum 24 de luni.
Destinația acestui credit este aceeași ca pentru linia de credit, banii putând fi folosiți pentru continuitate în dezvoltarea activității curente, pentru refinanțarea altor facilități pentru capitalul de lucru, dar și pentru salarii, diverse plăți către furnizori sau datorii către Bugetul de Stat (nu mai vechi de 3 luni)
Nefiind însa o facilitate de tip revolving, ca în cazul Overdraftului sau a liniei de creditare, ratele se vor plăti din momentul semnării contractului.
  1. CREDIT PENTRU INVESTIȚII:
Creditul pentru investiții se află în topul celor mai ambițioase soluții de finanțare. Antreprenorul poate accesa până la 150.000 de euro, iar perioada de rambursare este de maximum 7 ani. Pentru acest tip de credit se va achita un avans de minimum 30% din valoarea proiectului de finanțare. Creditul se acordă CU garanție imobiliară.
Printr-un împrumut pentru investiții se pot face achiziții, construcții, dar și refinanțări ale anumitor tipuri de proiecte sau credite pe termen lung. În cazul refinațării altor credite, instituțiile bancare pot aproba până la 100% din soldul împrumutului.
Soluțiile de finanțare prezentate mai sus reprezintă doar o mică parte din multitudinea de soluții financiare personalizate pe care AVBS CREDIT le pune la dispoziție pentru creșterea și dezvoltarea armonioasă a afacerii tale.


- Cred ca mi-as permite sa accesez un credit pentru investitii, se gandi amicul meu. E cea mai potrivita varianta pentru ceea ce am nevoie acum. Imi trebuie sa construiesc noi linii de productie, sa achizitionez utilaje, chiar sa imi refinantez cateva credite pe care inca le mai am de platit. Asa as putea sa am finantarea dintr-un singur loc. Iar perioada de rambursare de maximum 7 ani imi permite sa merg in continuuare pe profit.
- Atunci succes, i-am urat. Si nu uita: „Visează… obține cu AVBS”
Articol  scris pentru Spring SuperBlog 2017

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

În memoriam Elena Farago

In memoriam ELENA  FARAGO ❤️📚✍️ GÂNDĂCELUL 🐞 De ce m-ai prins în pumnul tau, Copil frumos, tu nu știi oare Ca-s mic și eu si ca mă doare D...